Bittert nederlag til Nordsjælland Håndbold

HÅNDBOLD: Nordsjælland Håndbold (NH) var tæt på et comeback i 2. halvleg, men tabte søndagens kamp mod Holstebro (TTH) – og hvad værre var viste særligt to tidligere NH-spillere storform mod deres gamle klub.

Nordsjælland Håndbold mødte søndag til TTH Holstebro, hvilket var et gensyn med flere tidligere NH spillere. Og en af dem var særlig slem ved NH, Nikolaj Markussen, som var kampens store profil med 7 mål og 7 assists.

En dårlig start
Kampen startede med et lyn. Indenfor de første 3 min. havde TTH Holstebro bragt sig foran 4-1, to af målene sat ind af de to tidligere NH-spillere Niklolaj Markussen og Magnus Bramming.

Nordsjælland Håndbold fik reduceret en smule, målene fortsatte med at stryge ind bag først Jimmi Andersen, som blev skiftet ud efter 10 min. uden en eneste redning, og senere erstatningen Frederik Andersson, som heller ikke kunne dæmme op for særligt Nikolaj Markussen og Magnus Bramming.

Efter et kvarter stod det 13-8 til TTH Holstebro. Mod slutningen af halvlegen vendte Jimmi Andersen retur på mål, og hans redningsprocent var væsentligt bedre og han bidrog til, at NH stille og roligt kom nærmere en udligning.

En værre 2. halvleg
Holdene kunne gå til pause ved stillingen 20-16, hvilket ikke var tilfredsstillende, men trods alt var et comeback en reel mulighed.

NH fik da også reduceret i det første angreb til 20-17, og de følgende minutter blev der fornyet spænding med stillingen 21-20.

10 min. inde i 2. halvleg fik NH udlignet til 24-24, men desværre kunne NH ikke fastholde momentum på grund af sløseri i afslutningerne, ligesom et par udvisninger i slutfasen bestemt ikke hjalp.

TTH Holstebro øgede igen deres forspring, igen med to tidligere NH-spillere – Nikolaj Markussen og Magnus Bramming som dominerende kræfter. Slutfløjtet afslørede en stilling på 36-30, og det pauvre resultat placerer NH på en 13. plads – seks point efter 15 kampe point.

Næste kamp for NH er den 2. december 2022 kl 19.00 hvor NH møder Ribe-Esbjerg i Helsingør.

Kampfakta
Målscorere: Nichlas Hald 6, Kristian Olsen 5, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup og Matias Campbell hver 4, Rasmus Madsbøl 3, Hakan Sahin 2, Julius Møch og Jeppe Cieslak hver 1.

Fra TTH Holstebro skal blot nævnes nogle af målscorerne – alle tidligere NH-spillere:  Nikolaj Markussen 7, Magnus Bramming 6, Dan Beck-Hansen 4, Johan Meklenborg 2

Udvisninger: 1 til TTH Holstebro og 6 til Nordsjælland Håndbold.