Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

DEBAT: Udemokratiske tilstande på Gribskov Gymnasium

Ved middagstid onsdag så jeg på Facebook, at flere af de folketingskandidater, jeg normalt debatterer med, sad til en politisk debat på Gribskov Gymnasium. Derfor skyndte jeg mig at køre til gymnasiet, da jeg undrede mig over, at vi i Nye Borgerlige ikke havde modtaget en invitation.

Debatten var netop slut, da jeg nåede frem. Jeg spurgte rektoren om, hvad der var op og ned. Han fortalte, at de kun havde inviteret de partier, der allerede sidder i Folketinget. Det er simpelthen så hamrende udemokratisk, at jeg næsten ikke har ord for det. 

Jeg er selv skolelærer og ved, det er vigtigt at lære unge mennesker om vores demokrati. Gribskov Gymnasium svigter i den grad sit ansvar ved at sende dette meget forkerte signal til de unge elever, der skal stemme for første gang. De skal selvfølgelig have mulighed for at lære alle de opstillingsberettigede partier at kende.

Jeg vil ikke lade det gå ubemærket hen. Derfor vil jeg torsdag dele mine flyers ud til eleverne, når de møder ind til sidste dag inden læseferien. De skal nemlig også lære Nye Borgerliges politik at kende.

Nye Borgerliges politik er sund fornuft. Vi vil løse udlændingepolitikken fra bunden, vi vil afskaffe uddannelsesloftet og omprioriteringsbidraget, vi vil nedlægge jobcentrene, vi vil genetablere lokale politistationer og sygehuse, og vi vil lade danskerne bestemme meget mere selv – også over flere af deres egne penge.

/Mette Thiesen
Spidskandidat for Nye Borgerlige (D)
Nordsjællands Storkreds

Seneste nyheder:

Tip os!