EFTERLYSNING: Hvem har min forhammer?!

LÆSERINDLÆG: Lørdag den 8. oktober satte jeg valgplakater op på Udsholtvej ved Blistrup Skole. Jeg brugte min over 50 år gamle og 10 kilo tunge forhammer, som jeg satte i græsset efter at have banket nogle pæle i jorden.

Da jeg kørte, fik jeg ikke forhammeren med, men blev opmærksom på det en halv time efter og kørte tilbage, men væk var min gode gamle hammer.

Dette modelfoto viser ifølge internettet en traditionel forhammer. Vi har desværre ikke et foto af den efterlyste hammer. Foto: Davie Bicker/Pixabay.

Til dig der har taget den, vil jeg sige, at jeg blev meget ked af det og forstår ikke, hvorfor du ikke bare kunne lade den stå, for det var jo ikke din, og det er jo ikke en ting, der bare blæser af en trailer.

Jeg håber, du vil levere den tilbage til mig.

Per Roswall
Bougne-åsen 3, Gilleleje

Redaktionel note: Har du set eller har viden om, hvor Per Roswalls højt skattede forhammer befinder sig, så kan du sende os en mail på: redaktion@netavisen.nu, og vi vil give beskeden videre. Det er muligt at være anonym, så længe hammeren kommer tilbage til rette ejermand.