Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Oliver vandt tredje pro kamp i træk

GRÆSTED: Ved årets Veterantræf blev der lørdag budt på boksestævne, og der var kræset for publikum med en række gode danske lokale boksere og et hold tyske boksere – og forventningerne blev i den grad indfriet.

Forventningerne til den lokale topbokser, Oliver Møllenberg, var skyhøje idet han skulle bokse sin tredje professionelle kamp.

Se hele Oliver Møllenbergs kamp i videoen øverst i artiklen.

Inden han dog kunne træde ind i ringen, var der en stribe amatørkampe forinden.

Blandt andet var en af Gilleleje Bokseklubs nye talenter, Aslan Mahauri, i ringen og leverede en underholdende og hårdtslående kamp. Aslans modstander klarede sig igennem, men der var absolut ingen tvivl om hvem der vandt kampen, og Aslan endte – igen- med at løfte armen mod loftet efter en sikker sejr.

boksning gilleleje bokseklub aslan mahauri

Karsten Post er her ved at gøre Aslan klar til kampen, og den unge bokser indfriede da også alle forventninger og vandt kampen. (Foto: Allan Andersen)

Gilleleje bokseren Jacob Porsgaard har bevæget sig i amatørrækkerne, men efter lørdagens spændende kamp ved veterantræffet er det slut med amatørkampene.

– I dag boksede jeg min sidste Amatør kamp, jeg repræsenterede Danmark i en landskamp mod en tysk bokser og jeg træk mig sejrrigt ud med dommerstemmerne 3-0, fortæller Jacob porsgaard på Facebook, og fortæller videre:

– Fra nu af kommer jeg kun til at kæmpe profesionelle kampe. Min amatør karriere er slut. Og nu begynder min prof-karriere for alvor. Større opgaver er i vente, og dem glæder jeg mig til, jeg bokser min anden prof-kamp for min nye promoter Q Pro Boxing D. 4 juli i Aarbenraa.

boksning gilleleje bokseklub jacob porsgaard

Efter en rigtig god kamp, hvor begge boksere gik til makronerne, kunne Jacob Porsgaard igen hæve armen i endnu en sejr. (Foto: Allan Andersen)

 

Seneste nyheder:

Tip os!